Quizzen altijd en overal


Opfrissen van (weggezakte) kennis

Kennis zakt snel weg bij medewerkers. Dit kost uw bedrijf veel geld. Met QuizControl kunt u op een laagdrempelige en goedkope manier kennis opfrissen en inzicht krijgen in het huidige kennisniveau.

Voorbeeld: Inzet QuizControl door Timing Uitzendbureau

Real time quizzen tijdens events en workshops

Maak presentaties interactief en energiek. Met de real time functie van QuizControl kunnen sprekers op evenementen de gebruikers in de zaal via een mobiele telefoon of tablet vragen stellen en laten beantwoorden. Direct na het beantwoorden van de vraag zien de gebruikers op een groot scherm de score. Wie wint? 

Verkooptechnieken en productkennis doorgronden

Breng nieuwe verkopers snel en effectief op de hoogte van uw product, dienst(en) of de laatste succesvolle verkooptechnieken van andere medewerkers. Investeren in het snel aan boord brengen van nieuw personeel bespaart u veel geld.

Inwerken van nieuwe medewerkers

Bij veel bedrijven is de omloop van werknemers hoog. Nieuwe medewerkers inwerken in de organisatie kost tijd, geld en energie van uw medewerkers. Met een quiz stuurt u een eenduidige en unieke boodschap zonder dat anderen gestoord worden.

Productkennis voor uw klanten of wederverkopers

Nieuwe producten worden pas verkocht als duidelijk is wat uw product precies doet en kan. Lanceer uw product met een quiz en deel snel en effectief de details, voorwaarden en kwaliteiten.